Over Sign-mention PDF Print E-mail


Online: interactieve producties
Sign-mention is gespecialiseerd in interactieve media: het ontwikkelen en ontwerpen van websites, screensavers, flash-animaties en banners. Dat vereist naast gevoel voor design ook technische kennis; de capaciteit om programmeertaal om te zetten in heldere beeldtaal. Een beeldtaal die iedereen begrijpt; dat is waar Sign-mention voor staat.
Vanzelfsprekend leveren we een totaalproduct af. Uw website is pas klaar als hij online staat, de cd-romproductie is pas afgerond als de cd's, inclusief hoesje en diskbedrukking bij uw bedrijf worden afgeleverd.

In print: grafische producties
In Sign-mention vindt u ÈÈn bureau voor al uw communicatie-uitingen. Naast online projecten en cd-romproducties verzorgen we ook drukwerk. Brochures, flyers, uitnodigingen, posters, advertenties of een volledig nieuwe huisstijl, aan de hand van ons portfolio laten we u graag de mogelijkheden zien.

Sign-mention werkt nauw samen met andere bedrijven in de grafische sector. Hierdoor houden we maximale grip op de volledige productie en zijn we in staat zeer snelle levertijden te garanderen.
 
 
nickelodeon_skate.jpg