Reclame

Een grafisch ontwerp passend bij uw organisatie.
Met de mogelijkheid deze te vertalen naar al uw
communicatie-uitingen. Daarin denken we graag met u mee.

kleurenwaaier

Huisstijl ontwerpen

Waarom is een goede huisstijl zo belangrijk

Je onderscheiden van je concurrenten is een belangrijke voorwaarde voor succes. Een passend vormgegeven huisstijl vertelt in één oogopslag wie je bent als organisatie. Hiermee is een huisstijl een belangrijk middel voor het creëren van een goed imago van uw bedrijf. Sign-mention heeft veel ervaring op dit terrein. Wij hebben in de afgelopen jaren veel verfrissende huisstijl ontwerpen gemaakt voor diverse organisaties.

Ontwerpen doen we samen

Je bent bij Sign-mention zelf mede-architect van uw huisstijl. Voordat wij starten met het ontwerp gaan we eerst met u in gesprek over wie u bent als bedrijf en wat u wilt uitstralen. Een huisstijl is een communicatiemiddel dat altijd terugkomt in al uw uitingen. We houden bij het ontwerp ook rekening met de drukwerkkosten. Samen maken wij een verfrissende en krachtige huisstijl, van ontwerp tot het drukwerk.

Grafische vormgeving

Vormgeven aan een boodschap

Het ontwikkelen van een grafisch ontwerp is meer dan een mooi plaatje met een paar kleuren. Het is het daadwerkelijk vormgeven aan uw boodschap. En die moet duidelijk weergeven wat uw organisatie wil vertellen.

Wij ontwikkelen:

  • Flyers, folders en brochures
  • Banners, nieuwsbrieven, actie-sites
  • Posters en reclameborden
  • Beurswanden en standmaterialen

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Breed inzetbaar

Of we nu een banner, een flyer of een beursstand ontwikkelen, we houden er altijd rekening mee dat het grafisch ontwerp voor meerdere communicatiemiddelen geschikt is. In een tijd waarin communicatie zowel online als offline plaatsvindt, is het belangrijk dat grafische ontwerpen breed toepasbaar zijn. We denken hierin actief met u mee, zodat we samen werken aan het realiseren van uw communicatiedoelstellingen.

vector
drukpers

Drukwerkrealisatie

Niet alleen ontwerpen wij grafische producties. Wij zorgen ook voor de realisatie van het drukwerk. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons ontwerp waarborgen. U krijgt van ons altijd een PDF-bestand om de goede indruk te geven van het drukwerk. Pas als we beiden zeker zijn dat het wordt zoals we willen, starten wij het drukwerkproces. Wij werken samen met een groot aantal grafische bedrijven om voor u de passende druktechniek te kunnen kiezen. Heeft u een eigen drukker, dan leveren wij de ontwerpen drukklaar aan.