Een professionele website

Van ontwerp, bouwen tot het onderhoud van uw website.
Wij denken in alle facetten van de website met u mee, zodat u
op eigentijdse wijze online succesvol kunt zijn.

Website ontwikkeling

Het ontwikkelen van een website betekent ook veel keuzes maken. Van het ontwerp, de navigatie tot en met het juiste content management systeem. Wij begrijpen dat het ontwikkelen van een website niet iets is wat u elke dag doet en daarom werken wij met een helder stappenplan. Op deze wijze heeft u goed inzicht in het proces en kunt u, samen met ons, weloverwogen keuzes maken.

Webdesign

Iedere onderneming is uniek en daarom maken wij samen met u, uw website op maat. Een website moet passen bij uw imago, uw doelgroep aanspreken en zorgdragen voor een optimale conversie. Onze creativiteit en technische kennis zijn van groot belang. Cruciaal in de digitale wereld, waarin mensen heel snel keuzes maken, is een aansprekend webdesign. In één oogopslag moet helder zijn wie u bent, wat u verkoopt en hoe de potentiële klant dit kan krijgen. Graag gaan wij met u in gesprek hoe wij u kunnen helpen uw online doelstellingen te realiseren.

html

Website upgraden

Een eigentijdse website vraagt dat uw site vanuit diverse devices, als computer, tabblet en telefoon, goed leesbaar is. Met de huidige technologie is het nu ook mogelijke om relatief aanvoudig zelf wijzigen door te voeren. Allemaal redenen om uw huidige website wellicht te willen upgraden. Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden.

Website onderhoud

Het opleveren van een website is niet het eindpunt. Op basis van goede managementinformatie zult uw op frequente basis aanpassingen moeten doen om uw website verder te optimaliseren. Ook zult u regelmatig content willen plaatsen, zoektermen willen aanpassen en campagnes willen toevoegen. In overleg kunnen we op frequente basis managementinformatie opleveren en aanbevelingen voor verbetering doen. Samen met u willen wij werken aan een optimale conversie van uw website.

webshop

Webwinkel

Het opzetten of doorontwikkelen van een webwinkel vraagt veel voorbereiding. Waaronder goede productbeschrijvingen, foto’s en concurrentie-analyse. Met een helder stappenplan, passende vormgeving en het juiste CMS systeem, kan Sign-mention in dit gehele traject ondersteuning bieden. Met als resultaat een webwinkel waar niet iedereen wil kijken, maar ook daadwerkelijk wil kopen.