Werkwijze

Jouw boodschap in één oogopslag helder.
Dat is waar wij het voor doen. Heldere communicatie,
no-nonsense en functioneel creatief.

Sign-mention

Over Sign-mention

Sign-mention is een flexibel en slagvaardig grafisch bureau met een no-nonsense instelling. Met al meer dan 15 jaar ervaring werken we aan vele verschillende grafische producties voor onze klanten. Van het ontwikkelen van een website tot het ontwerpen van een huisstijl. Altijd met een helder stappenplan, no-nonsens werkwijze en functioneel creatief. Dat is wie wij zijn.

 Jouw boodschap in één oogopslag helder

Sign-mention betekent vrij vertaald “ laat design vertellen wat jij bedoelt”. In een wereld waarin we per dag circa 3600 merken en reclameboodschappen onder ogen krijgen, is het belangrijk om op te vallen. Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan een passende creatie of webiste om in één oogopslag helder te maken wat jij wilt vertellen.

Onze werkwijze

Van concept tot oplevering

Wij begrijpen dat het ontwikkelen van een website of een huisstijl niet iets is wat je dagelijks doet. Daarom werken wij met een helder stappenplan en zijn we heel duidelijk in onze communicatie. Wat je vraag of idee ook is, we spreken dit eerst goed met je door. We willen goed begrijpen wat de doelstellingen en eisen zijn van de grafische productie. Nadat jouw wensen helemaal helder zijn, stellen wij een plan van aanpak op. Pas als jij je kunt vinden in het plan van aanpak, starten wij de creatie. Tussentijds houden we je op de hoogte om samen het optimale resultaat te bereiken. Dat is hoe wij werken.

Samengevat

  • Helder stappenplan
  • Duidelijke communicatie
  • No-nonsens
  • Functioneel creatief